ZAKELIJK


Cloud diensten

Nog steeds een dure Windows Server of andere infrastructuur in uw bedrijf met bijkomende hoge beheerkosten? Begin dan nu met het besparen van veel geld door gebruik te maken van de cloud diensten van Microsoft of Google. eXceed iT adviseert u graag over de mogelijkheden en de besparing. Wij garanderen minimaal 25% lagere IT kosten als u nu overstapt naar een van onze cloud diensten.

Wij bieden de volgende oplossingen:

  • Microsoft Office 365 for Business integratie
  • Google Apps for Business integratie

Indien u ervoor kiest uw bedrijf in de cloud te zetten, begeleiden wij u van begin tot eind. Van planning to acount inrichting tot gebruikerstrainingen. Ook functioneel beheer na de oplevering behoort tot de mogelijkheden. 

Neemt u direct contact met ons op voor een vrijblijvende IT business scan en adviesgesprek. Wij helpen u graag de cloud in!


Web, applicatie en mail hosting

eXceed iT werk samen met partners die gespecialiseerd zijn op het gebied van web, applicatie en mail hosting. Hierdoor heeft u de hoogst mogelijke beschikbaarheid voor uw website, applicatie en e-mail verkeer tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 

Telecommunicatie / VOIP (bellen via internet)

Wij kunnen u adviseren over het gebruik van en behoefte aan telecommunicatie middelen. Belt u via een "oude" analoge lijn? Wij kunnen u zeker een voordeliger aanbod doen. 

 

Internet 

eXceed iT heeft een ruime ervaring op het gebied van internet (koper, coax en glasvezel) en wij kunnen u adviseren hoe u kunt besparen op deze kosten zonder er kwaliteit voor in te leveren. 

 

Infrastructuur partner

Mocht uw bedrijf toch behoefte hebben aan IT infrastructuur in uw eigen bedrijfdspand, ook dan kunnen we u helpen bij het ontwerp, inkoop, plaatsing, configuratie en het functionele en technisceh beheer van deze apparatuur. Wij werken uitsluitend met hoog opgeleide specialisten die ruime evaring met en kennis van Windows Server, Exchange Server, Sharepoint hebben en andere veel voorkomende kantoor servers. Wij bespreken graag de mogelijkeden met u in een persoonlijk gesprek.

 

Data recovery

U denk er liever niet aan: de server crasht en uw hardeschijven lijken niet meer te reageren, terwijl u net belangrijke strategische data hebt toegevoegd die bijna niet te reproduceren is. 

eXceed iT werkt samen met de grootste data recovery specialist van Europa. Deze partner is gespecialiseerd in het terughalen van uw data, in laboratoria zodat uw data niet nog verder verloren gaat. Vraag naar de mogelijkheden. 


Software en licenties

eXceed iT werkt samen met de belangrijkste IT bedrijven van nu. Hierdoor kunnen wij als strategisch partner, u altijd de nieuwste software leveren tegen de scherpste prijzen. Ook kunnen we u adviseren hoe u optimaal gebruik maakt van de licenties die u op dit moment heeft.